Tehnoredactare

tehnoredactare nova copy, tehnoredactare computerizata

tehnoredactare nova copy

Suntem o echipa de specialisti care ofera servicii complete pentru realizarea documentelor tiparite. De la pliante si fluturasi pana la reviste si carti de sute de pagini, nimic nu este imposibil pentru noi.

Acte, adeverinte, cv-uri, cereri, chestionare, formulare, declaratii, lucrãri de diploma-licenta, lucrari de master-dizertatie, lucrari de doctorat, lucrari de absolvire postuniversitara, atestate, referate, studii, proiecte si alte
lucrari diverse.

Servicii conexe pentru tehnoredactare

tehnoredactare Pe lângã partea de tehnoredactare, oferim si servicii de spiralare si copertare .

Pretul se negociaza in cazul unui volum mare de tehnoredactare.

Pe langa partea de tehnoredactare, oferim si cateva servicii aditionale, la fel de importante de altfel. Daca in on-line diacriticele din anumite motive sunt inlaturate in mai toate siteurile, in viata de zi cu zi, acestea nu pot lipsi de pe documente, mai ales daca vorbim de acte oficiale, brosuri sau cataloage.

Serviciile de corectura si adaugare diacritice sunt utile tuturor celor care isi pregatesc textul si il tehnoredacteaza acasa, dar nu au timpul necesar pentru a realiza corectia si de a scrie cu diacritice. Pentru o estimare de pret, tot ce trebuie sa faceti este sa cereti oferta personalizata si sa descrieti despre ce comanda este vorba iar in cel mai scurt timp va oferim detaliile necesare.

 

Suna acum
Vino la noi!