Laminare

Laminare planse, laminare harti, imprimare harti laminate

Laminare Centrul de Copiere Nova Copy ConstantaEfectuam laminare de documente sau plastifiere documente la o calitatea maxima la diferite grosimi ale foliei de laminare care poate fi atat mata cat si lucioasa. Aparatura utilizata de noi este de cea mai buna calitate.

Detalii laminare documente

Laminare – reprezinta procedeul de acoperirea termica a documentelor cu un strat de plastic protector. Aceasta procedura este recomandata pentru:

  • protejarea documentelor expuse in spatii deschise;
  • protejarea documentelor foarte des folosite sau inmanate spre consultare altor persoane;
  • afise, reclame care trebuie sa reziste la intemperii si care sunt expuse in spatii deschise;
  • diplome de merit, legitimatii si alte publicatii care trebuie sa arate impecabil;

Laminam formate A3, A4 si mai mici, legitimatii, carti de vizita si alte documente de care aveti nevoie, totul pentru a va veni dvs. in ajutor si pentru a pastra documentele mai mult timp.

Laminarea documentelor se face pe ambele fete ale acestora sau pe o singura fata. Laminarea poate fi mata sau lucioasa cu exceptia laminariii de 80 microni (A4, A3) care este doar mata.

Pentru orice detalii referitoare la serviciul nostru de laminare diverse documente dar si despre alte servicii si produse oferite de Centrul de Copiere Nova Copy, nu ezitati sa ne contactati pentru a cere o oferta personalizata.

 

Suna acum
Vino la noi!