Cani personalizate

Cani personalizate Centrul de copiere Nova Copy ConstantaLasa-ti imaginatia sa aleaga pozele si ofera cele mai originale si haioase cadouri. La sfarsit de an fiecare incearca sa pastreze ca amintire momentele cele mai frumoase petrecute alaturi de prieteni si familie. Acum le poti ilustra intr-un mod inedit si oferi celor dragi.

Ele sunt de culoare neagra, rosie, albastra, portocalie, turcoaz sau roz la exterior si culoare alba la interior. In momentul in care in cana se pune un lichid fierbinte cana incepe sa se deschida din culoarea rosie in culoare alba si astfel apare si poza personalizata.

Cani personalizate – sunt deasemenea o metoda inedita si de mare impact pentru promovarea firmei. Personalizezi cana cu sigla firmei tale, iar clientul, potentialul client sau partenerul se va gandi mereu la tine. Canile pot reprezenta cadouri pentru prieteni, parteneri de afaceri sau pot fi folosite în campaniile de promovare.

Toate tipurile de cani personalizate sunt model clasic, ceramica, rezistente la temperaturi foarte mari. Personalizarea de pe cani nu se decoloreaza in timp, aceasta fiind realizata prin sublimare. Cana personalizata este in general alba, ea putand avea si un strat fosforescent aplicat, noaptea luminand in intuneric.

Aceste cani personalizate pot avea mai multe modele:

  • cani albe personalizate
  • cani termosensibile personalizate
  • cani cu maner colorat personalizate
  • cani fluorescente personalizate

Canile sunt fabricate din material ceramic si datorita imprimarii de calitate, acestea se pot introduce fara nici o problema în cuptorul cu microunde sau chiar in masina de spalat vase. Aceste cani se pot personaliza cu orice fotografie, text sau continut. Personalizarea se face prin sublimare, ceea ce inseamna ca fotografia sau textul vor fi imprimate in compozitia canii, fiind astfel protejata de zgarieturi.

Personalizarea unei cani dureaza foarte putin, produsul putand fi expediat in aceeasi zi cu comanda.

Dimesiune unei cani care poate fi personalizata cu imaginea si textul dorit este de 20 cm lungime si 9 cm inaltime.

Suna acum
Vino la noi!