Brichete personalizate

BrichetePersonalizateCelor care doresc un obiect promotional personalizat care sa isi pastreze relevanta si sa fie folosit de catre clienti timp indelungat, firma noastra va propune brichete personalizate prin gravura sau serigrafie, texturat sau color.

Aceste materiale promotionale sunt produse perfecte care reflecta imaginea si mesajul unei firme sau eveniment prin valoarea lor practica importanta.

Deoarece aceste diverse tipuri de brichete personalizate sunt folosite frecvent in locuri publice, mai exact intr-un context social, in acest fel mesajul campaniei pe care o promovati ajunge la un public semnificativ mai mare decat cel initial prevazut de dvs.

Brichete personalizate – un cadou deosebit pentru oricine

Aceste brichete personalizata atrag privirile pentru ca sunt unice si sunt ideale pentru un cadou deosebit, si mai ales reprezentative pentru persoana care o foloseste. Alege modelul care ti se potriveste, hotaraste-te cum anume vrei aceste brichete personalizate si contacteaza-ne. Bricheta aleasa de tine va fi gravata conform specificatiilor tale, asigurându-i-se astfel un model unic.

Toate modelele de brichete personalizate pot fi personalizate cu informatiile oferite de client. Brichetele cu personalizare sunt din diferite game, clientii avand posibilitatea de a alege brichete mini, slim sau clasice. Culorile difera de la un produs la altul si trebuie sa fie in armonie cu nuantele ce vor fi utilizate in procesul de personalizare a brichetelor.

Pentru a va diferentia, orice personalizare a brichetei poate fi realizata prin lacuire selectiva.

Bricheta personalizata prin gravura reprezinta un cadou de lux ce va putea fi util pe tot timpul anului. Din acest motiv le sugeram clientilor gravura clasica cu o poza pe fata, iar in partea de sus un “La multi ani 2015!”. Bricheta este pretabila personalizarii si pe verso: poti alege ceva in spiritul Craciunului: o coronita de brad, globulete sau bradutul, formand fundalul unei strofe cu versuri dintr-un colind sau cu urarea ta de Craciun.

Suna acum
Vino la noi!